Як прибрати жир із зони пахв: 5 вправ (без гантелей та планок)

0 Comments


Це якісний та безпечний комплекс вправ від в’ялості у зоні пахв. Програма від порталу Uchis допоможе локалізувати навантаження у проблемних зонах, а також оздоровити тіло шляхом помірних фізичних вправ. Додатковий ефект – покращення постави та розкриття грудної клітки. Тренування проходить без інвентарю та універсально підійде для людей з будь-яким рівнем підготовки.

5 вправ від в’ялих пахв

Важливо зауважити, що для зменшення жирового прошарку в пахвовій чи будь-якій іншій проблемній зоні потрібна комплексна робота: дефіцит калорій + тренування на все тіло. Подані нижче вправи допоможуть зробити акцент на зону пахв, підтягнути в’ялість та обвислість, зміцнити всю верхню частину в цілому. Але не забувайте і про тренування на все тіло.

Виконувати представлені вправи можна сидячи чи стоячи. Ви можете ускладнити програму, якщо візьмете до рук легкі гантелі по 1 кг (або пляшки з водою). Відпочивайте між вправами 15-20 секунд.

Як прибрати жир із зони пахв: 5 вправ (без гантелей та планок)

  1. Зведення рук перед собою

Витягніть руки перед собою на рівні грудей і паралельно підлозі. Підтягніть живіт, спину випряміть. На видиху почніть розводити руки широко убік. Намагайтеся зводити лопатки у піковій точці, ведіть руки за спину. На вдиху знову з’єднайте руки перед собою. Нескладна вправа допоможе підтягнути пахву зону, позбавити її в’ялості. Як бонус – покращиться постава, розкріпачиться грудний відділ хребта.

Виконайте 15-20 повторень.

  1. Зведення-розведення ліктів

Розведіть руки в різні боки, після чого зігніть їх у ліктях на рівні вище грудей. Кінчики пальців дивляться один на одного. Після цього опустіть лікті вниз, торкніться один одного і розведіть долоні. Далі знову на видиху підніміть лікті, долоні розташовуються поруч. Відчуйте роботу м’язів верхньої частини тіла. Вправа не тільки допомагає усунути жир у пахвовій зоні, але також зміцнює плечові суглоби, розслаблює «м’язи стресу» і стимулює кровотік до голови.

Виконайте 15-20 повторень.

  1. Ножиці

Витягніть руки перед собою долонями вниз, кінцівки паралельні один одному. Живіт підтягнутий, погляд спрямований уперед. Почніть виконувати “ножиці” зводячи та розводячи руки в невеликій амплітуді (у крайніх точках руки будуть паралельні один одному). Рухайтеся в середньому темпі, щоразу змінюйте положення верхньої та нижньої руки. Елемент допомагає розім’яти та зміцнити плечові суглоби, підтягнути шкіру в ділянці грудей, а також прибрати зайвий жир у пахвових западинах.

Виконайте 25-30 розведень всього.

Як прибрати жир із зони пахв: 5 вправ (без гантелей та планок)

  1. Розведення зігнутих рук

Зігніть руки в ліктях, підніміть їх перед обличчям і з’єднайте передпліччям. Таким чином, передпліччя будуть перпендикулярні до підлоги. На видиху розведіть руки максимально широко, зводячи лопатки. Відчуйте розтяг у грудних м’язах і роботу хребта. На вдиху знову зведіть руки перед собою і зімкніть передпліччя. Вправа спрямована на зміцнення грудних м’язів, підтягування зони пахв, розминку плечового пояса та покращення постави.

Виконайте 15-20 повторень.

  1. Підйом зігнутих рук через сторони

Зігніть руки в лікті під прямим кутом, руки тримайте біля корпусу. Плечі розправте, не сутультесь, підборіддя підняте. На видиху підніміть руки через сторони та зафіксуйте їх на рівні паралелі із підлогою. Після короткої паузи поверніться у вихідне положення. Руки залишаються зігнутими під прямим кутом у ліктях протягом усього виконання. Вправа допомагає прибрати жир у пахвовій зоні, зменшити в’ялість рук, підтягнути плечі та зробити їх округлими.

Виконайте 15-20 повторень.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *