Що говорить мовою статусу та респектабельності в інтер’єрі? Шкіряні меблі!

0 Comments


Хтось скаже, що меблі зі шкіри застаріли і завжди виглядають приблизно, як у підвалах нічного клубу, від неї віє непотребом і дзвінкою вульгарністю, але як би не так! Шкіряні меблі ніколи не втрачали свого шарму і найвищого зв’язку з розкішшю та статусністю.

Варто відзначити, що дійсно деякі моделі шкіряних меблів виглядають більш ніж застарілими, але таким же чином можуть виглядати не тільки шкіряні меблі, але й будь-які інші. Стиль і матеріал майже не перетинаються і іноді навіть із найпреміальнішого і найдорожчого матеріалу може вийде безсмачний предмет інтер’єру.

Шкіра – це універсальний матеріал, з якого справжні майстри-меблярі та дизайнери вигадують незвичайні та дуже стильні вироби. Ці предмети виконують відразу дві ролі: функціонально наповнюють інтер’єр та додають йому необхідної статусності, розкоші та респектабельності.

Що говорить мовою статусу та респектабельності в інтер'єрі? Шкіряні меблі!

Мистецтво стилізації шкіряних меблів

Мабуть, дуже важливо зрозуміти, що шкіра в інтер’єрі потребує особливої уваги у стилізації. Тут знадобиться допомога професіонала з досвідом декоратора та дизайнера, щоби була можливість продумати кожну деталь від А до Я.

Шкіра – це акцентний та складний матеріал, який виділятиметься на тлі інтер’єру. Наприклад, диван зі шкіряною оббивкою послужить центром композиції у вітальні і важливо продумати оточення для меблів так, щоб вони виглядали найбільш вигідно. Найкраще почати декорувати простір із самого дивана і вже навколо нього створювати картинку – для таких цілей якраз і потрібний дизайнер.

Колірна гама шкіряних меблів зазвичай складається з нейтральних базових відтінків, через що інтер’єр виглядає спокійним і стриманим. Незважаючи на досить обмежений вибір палітри кольорів, покупцю доступні різноманітні форми, стилі та розміри, а найчастіше шкіряні крісла та дивани створюються індивідуально в меблевих майстернях з урахуванням всіх побажань замовника.

Простота догляду та довговічність шкіряних меблів

Диван або крісло зі шкіряною оббивкою має безліч переваг: довговічність і надійність, стійкість до вологи і досить простий догляд. При належній увазі такі меблі можуть служити десятиліттями, не вимагаючи хімчистки та ремонту. На шкіряній оббивці складно залишити пляму: досить протерти поверхню м’якою ганчіркою, і від рідини не залишиться сліду.

Більше того, шкіра не збирає пил та шерсть свійських тварин, що значно полегшує життя алергікам. На відміну від тканинної оббивки, шкіряна не електризує волосся та одяг, у ньому не розмножуються мікроорганізми.

Зазначимо також, що шкіряні меблі – це цілком собі релевантна інвестиція, адже при належному догляді ви продовжите термін життя меблів і зможете згодом її продати з вигодою. Зрозуміло, для цієї перспективи за шкірою потрібен відповідний догляд.

Що говорить мовою статусу та респектабельності в інтер'єрі? Шкіряні меблі!

До речі, довговічністю може відрізнятися не тільки натуральний матеріал, наприклад, шкіра теляти, але і високоякісні еко-замінники. На сьогоднішній день фахівці навчилися створювати неймовірно довговічні штучні матеріали, які за міцністю не поступаються натуральним, але не завдають шкоди живій природі. Еко шкіра коштує дешевше і, хоча вона навряд чи стане чудовим вкладенням на майбутнє, але покаже себе з найкращого боку для вашого інтер’єру!

Отже, що ми дізналися про шкіряні вироби? По-перше, це чудовий матеріал для дорогих інтер’єрів. Шкіряна фактура виглядає дуже респектабельно і підвищує рівень вашого статусу. І навіть при дуже мінімалістичному дизайні шкіра додасть необхідний акцент. По-друге, шкіра – це довговічний матеріал, здатний при належному догляді прослужити вам вірою та правдою довгі роки. Загалом, якщо ви шукаєте елемент меблів чи декору, який зможе показати ваш статус, додати різноманітності та підкреслити стилістику, то шкіра – ваш ідеальний варіант, але уважно підходите до вибору дизайну.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *